Analytics

Google Analytics gebruikt u om uw bezoeker te leren kennen en begrijpen. Analytics geeft u inzicht in het gedrag van uw bezoeker. Maar nog belangrijker, waar zitten de pijnpunten in uw site? Waar verlaat de gebruiker uw site? En welke externe bronnen leveren de meeste traffic. Dit zijn belangrijke onderdelen die u nodig heeft om uw site te optimaliseren.

Wanneer u een webshop heeft kunt u via Google Analytics goed meten en bijhouden welke sales kanalen het meeste rendement opleveren. Analytics leert u omgaan met uw marketing budgetten en deze op de juiste manier in te zetten zodat de ROI het hoogste is. Analytics bied u alle tools die u nodig heeft om uw omzetten en bezoeken goed te kunnen sturen.
Analytics tools

Google analytics training

Het Online Marketing Mannetje uit Lelystad leert u omgaan met Analytics nadat uw webbouwer de juiste gegevens op uw site heeft geplaatst. Samen bepalen we de doelen van uw marketing uitgaves en inzet.

Wilt u meer weten over het inzetten van Google Analytics op uw site? Stuur mij een e-mail en we bespreken samen de mogelijkheden.