Google Adwords

Adwords is het advertentie platform van Google. Daarom ook Google Adwords geheten. Door middel van het bieden op bepaalde zoekwoorden in campagnes wordt jouw advertentie wel of niet getoond in de zoekresultaten van Google.

Natuurlijk is het wel of niet tonen van de advertentie niet alleen maar afhankelijk van de hoogte van het bod. Ook de kwaliteit van de advertentie, de zoekwoorden en de landingspagina van de site zelf zijn hierin belangrijk.

Ik kan helpen om al deze elementen zo in te richten dat je met zo min mogelijk kosten zo veel mogelijk traffic genereerd.

Google Adwords accounts

Het inrichten van een Google adwords account kan eg ingewikkeld zijn en is daarom vaak voor ZZPers en MKBers een struikelblok om er aan te beginnen. Ik kan voor jullie het account zo inrichten dat daarna 90% van het onderhoud zelf te doen is. Ik reken daarom ook geen maandelijkse kosten voor onderhoud. Dit kunnen jullie zelf! Mijn taak daarin is jullie te begeleiden in “het zelf doen”.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik de volledige adwords aansturing en bijsturing uit handen neem.

Wilt u meer weten over Adwords, op zoek naar een Adwords specialist in Lelystad, prijzen of over wat ik voor u kan betekenen? Stuur mij een e-mail en ik neem vrijblijvend contact met u op.